Yıllardır Türk sporunun içinde olan Şenkardeşler, Ergene Velimeşe Spor’u Türk futbolunun cazibe merkezlerinden biri haline getirmeyi hayal ettiğini, bu hayali gerçeğe dönüştürmek için hedefler koyduklarını dile getirdi. Ayrıca hedeflere ulaşmak için şehrin tüm dinamiklerini harekete geçireceğini, bu yönde görüşmeler yaptıklarını özellikle Sanayi’nin ciddi teveccühünü aldığını ve seçildikten sonra da bu teveccühün maddi manevi büyük bir desteğe dönüşeceğini ve kulübün kalkınacağına vurgu yaptı.

Mardin Kızıltepe Kaymakamı Abdullah Şahin, yapımı süren yeni İlçe Emniyet Müdürlüğü binasını teftişte Mardin Kızıltepe Kaymakamı Abdullah Şahin, yapımı süren yeni İlçe Emniyet Müdürlüğü binasını teftişte

Altınordu modelinin Türkiye’de bir örnek teşkil ettiğini söyleyen Cevat Şenkardeşler, “alt yapı bir kulübün mutfağı. İşte bu mutfak hem kulübün hem de Türk futbolunun geleceğine ışık tutacak gençler yetiştirecek. Bunu laf olsun diye söylemiyorum, hazırlıklarımızı yaptık. Projemizi çizdik. Hayal kurmazsanız başaramazsınız. Biz hayalini kurduk. Şimdi sıra uyulamaya geçmekte.” diyerek iddiasını ortaya koydu.

Da67Ba1C 6924 4D4B 9Ca5 615F6C1F74Aa

Seçimin Ergene Velimeşe Spor’a şimdiden hayırlı olmasını diliyorum diyen Şenkardeşler, “Türk futboluna ahlaklı ve başarılı sporcular yetiştirmek ve Ergene Velimeşe Spor’un ismini daha geniş kitlelere duyurmak için heyecanlıyız. En büyük hayalimiz de bu ilçeye şanlı bir şampiyonluk armağan etmek.” diyerek sözlerini tamamladı.  

Ergene Velimeşe Spor Kulübü Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 22.10.2024 Salı günü saat 20.00’de Velimeşe Naim Süleymanoğlu Tesislerinde gerçekleştirilecek.

Abone Haber Özel: Serkan Özcan

Editör: Haber Merkezi