Politika

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Bozbey: O proje, halkımızla aramızda ayrı bir bağ oluşturuyor

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in sorunları yerinde tespit edip hızlı çözümler üretmek amacıyla 'Başkan Bozbey Burada' projesinin dördüncü durağı Yenişehir oldu. Burada vatandaşlar ile birebir görüşmeler yaparak talep ve önerileri dinledi.

Abone Ol

Başkan Bozbey, "Başkan burada projesi kapsamında halkımızla aramızda ayrı bir bağ oluşuyor. Onların isteklerini ve daha öncesinde ilettikleri sorunların çözümü sağlamak için çalışıyoruz" dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, ‘Başkan Bozbey Burada’ projesi kapsamında 2 haftada bir kentin farklı ilçelerinde vatandaşlarla buluşup talep ve önerileri dinliyor. Proje kapsamında daha önce Büyükorhan, Keles ve Mustafakemalpaşa ilçelerine çıkarma yapan Başkan Mustafa Bozbey, genel sekreter yardımcılarından daire başkanlarına ve şube müdürlerine kadar kalabalık bir yönetim kadrosu ile makamını bu kez Yenişehir ilçesine taşıdı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Mustafa Bozbey, " Başkan burada projesi kapsamında halkımızla aramızda ayrı bir bağ oluşuyor. Onların isteklerini ve daha öncesinde ilettikleri sorunların çözümü sağlamak için çalışıyoruz. Yenişehir tarım memleketi bu yıl çiftçimiz zor bir dönem geçiriyor. Ürünleri para yapmayan üreticilerimize geçtiğimiz günlerde kavun karpuzlarını alarak destek vermiştik. Karacabey’de Yenişehir’de domates ve biber üreticilerimizin sorunları var. Bu konularda çalışmalar başladı. Bize düşen ne varsa üreticimize katkı sağlamak adına her daim onların yanındayız” diye konuştu.

'ÇİFTÇİMİZİN ÖNÜNÜ AÇMAK İSTİYORUZ'

Tarımın mutlak surette planlanması gerektiği söyleyen Bozbey, “Arz talep noktası yeni bir planlama yapılmalıdır. Dünya bunu çözmüş biz niye çözmeyelim. Teknolojinin geliştiği dünyada biz hala planlama yapamıyoruz. Biz artık bundan sonraki süreçte bu planlamayı yaparak çiftçimizin önünü açmak istiyoruz" diye konuştu. (DHA)

{ "vars": { "account": "G-BVBXRHTL2Y" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }