Ömer Bozkurt ve İlgi Kuruçay çiftinin, gerçekleşen nikah merasimini Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney kıyarken, törene Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul milletvekilleri, belediye başkan yardımcıları, büyükşehir ve ilçe meclis üyeleri, muhtarlar, emniyet mensupları ve çeşitli resmi kurumların müdürleri katıldı. Aynı zamanda Erzurum Vakfı yöneticileri, Zırıkan Aşireti aile üyeleri ve yüzlerce davetli de bu özel günün coşkusuna ortak oldu.

Mardin’den Yüksekova’ya yardım eli: Hayırsever İş İnsanı Ömer Anuk, zarar gören vatandaşa destek oldu Mardin’den Yüksekova’ya yardım eli: Hayırsever İş İnsanı Ömer Anuk, zarar gören vatandaşa destek oldu

I M G 4185-1

İbrahim Bozkurt, uzun yıllardır CHP Beyoğlu örgütünde siyaset yapmış, kanaat önderi kimliğiyle hem ilçe genelinde hem de sivil toplum çalışmalarında aktif bir isim olarak tanınıyor. Geçmişte Beyoğlu Belediye Meclis Üyesi olarak görev yapan Bozkurt, halen Zırıkan Aşireti Vakfı’nda Genel Başkan Yardımcısı olarak hemşerilerine hizmet vermeye devam ediyor.

679Ef24F C0E2 4149 9F2A B389C690B6FaBeyoğlu Belediye Meclis Üyesi Selahattin Bozkurt, İbrahim Bozkurt, Beyoğlu Yenişehir Mahalle Muhtarı Hasan Toprak (Fotoğraf soldan sağa)

Hayırseverliği ve samimiyetiyle “Babacık” lakabıyla bilinen Bozkurt, davetlilere hitaben yaptığı konuşmada, “Düğünümüzü şereflendiren başta Belediye Başkanımız İnan Güney olmak üzere tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Herkesin ayaklarına sağlık,” ifadelerini kullandı.

Törenin ardından misafirler, müzik ve ikramlar eşliğinde keyifli vakit geçirdi.

Abone Haber Özel: Sedat Kurt

Editör: Sedat Kurt