Beyoğlu Belediyesi ev sahipliğinde bugün gerçekleşen Gaziler Günü etkinliğinde, vatan uğruna fedakârlık göstermiş gazilerimize duyulan minnet ve şükran duyguları ön plandaydı. Kahvaltıda, gazilerle yakından ilgilenen Belediye Başkanı İnan Güney, onların taleplerini dinledi ve her zaman yanlarında olacaklarını vurguladı.

I M G 2811-1

Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen Muharip Gaziler Dernek Başkanı Abdullah Çaylak, Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İstanbul Şube Başkanı Önder Çelik ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehit Yakınları ve Gazilerle İlişkiler Şube Müdürü Ünal Samıkıran’a da teşekkürlerini ileten Başkan Güney, gazilerimizin ve şehitlerimizin milletimiz için taşıdığı öneme değindi. Programa, Cumhuriyet Halk Partisi Beyoğlu Belediye Meclis Grup Başkanvekili Erdoğan Horlu, Beyoğlu Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Melis Kaplangı, Beyoğlu Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Hüseyin Yılmaz katılım gösteren isimlerdi.

I M G 2806

Başkan Güney, konuşmasında, “Vatan uğruna bedel ödemiş tüm kahraman şehit ve gazilerimiz önünde saygıyla eğiliyorum. Sizlerin fedakârlıkları sayesinde bizler bugün huzur içinde yaşıyoruz” diyerek, gazilere olan minnettarlığını ifade etti.

I M G 2809

Gaziler Günü vesilesiyle, Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’nin Beyoğlu’ndaki İstanbul Şubesi’ni de ziyaret eden Güney, şehit yakınlarının ve gazilerin yanında olmayı sürdüreceklerini belirtti. Ziyaretinde, Dernek Başkanı Önder Çelik ve dernek yönetimine teşekkür eden Başkan Güney, derneğin önemli çalışmalarına dikkat çekti.

I M G 2808

Etkinlik, gazilerin ve ailelerinin yoğun katılımıyla duygusal anlara sahne oldu. Başkan Güney’in, gazilere yönelik verdiği destek ve yakın ilgisi, takdir topladı.

Erzincanlı Milli Sporcu Emre Sönmez, 'Fair Play Ödülü' ve madalyalarla göz doldurdu Erzincanlı Milli Sporcu Emre Sönmez, 'Fair Play Ödülü' ve madalyalarla göz doldurdu

Abone Haber Özel: Sedat Kurt

I M G 2805

Editör: Sedat Kurt