Beşiktaş yeni sezonu yeni teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'la BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde top başı yapan siyah-beyazlı ekibin ilk antrenmanına yeni transferlerden Rafa Silva'nın yanı sıra Omar Colley, Vincent Aboubakar, Arthur Masuaku, Ernest Muçi ve tedavisi için yurt dışına giden Ante Rebic katılmadı. A Milli Futbol Takımı kampında yer alan Mert Günok ile Semih Kılıçsoy da antrenmanda yoktular.

Rafa Silva'nın 3 Temmuz'da, Colley, Aboubakar, Masuaku'nun 8 Temmuz'da takıma katılacağı, Arnavutluk Milli Takımı ile Avrupa Şampiyonası'nda yer alan Muçi'nin ise Slovenya kampında olacağı söylendi.

Beşiktaş'ın bu sezon kadrosuna kattığı Gabriel Paulista ise siyah-beyazlı takımla ilk antrenmanındaydı.

Saha ortasında Hollandalı teknik adamın yaptığı toplantıyla başlayan antrenmanda Beşiktaşlı futbolcular ısınma hareketlerinin ardından bir süre çeşitli pas çalışmaları yaptı. Siyah-beyazlılar, tam saha koşuları sonrasında üç gruba ayrılarak önce dar sonra geniş alanda top kapma ve pres antrenmanları gerçekleştirdi.

Geçen sezon yaşadığı sakatlığın ardından sezonu kapatan Amir Hadziahmetovic ise takımdan ayrı fiziksel antrenmanlar yaptı.

Efsane İtalyan futbolcu Salvatore Schillaci, yaşamını yitirdi Efsane İtalyan futbolcu Salvatore Schillaci, yaşamını yitirdi

Sezonun ilk antrenmanını yönetim kurulu üyesi Feyyaz Uçar ve Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba da izledi.

Siyah-beyazlı ekip çalışmalarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

- Bronckhorst: "Takımımızla özellikle ilk haftalar çalışmalarımız oldukça önemli olacak"

235Bc9B9 3Ea2 4E0A Ba32 27B01818C5E5

Beşiktaş Teknik Direktörü olarak ilk antrenmanına çıkan Giovanni van Bronckhorst, medya mensuplarıyla selamlaştıktan sonra yaptığı açıklamada ilk hafta çalışmaların antrenmanların çok önemli olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Evimize, tesisimize hoş geldiniz. Bugün burada Beşiktaş’ın teknik direktörü olarak başlamaktan çok keyifliyim. Oyuncularımızla da bugün ilk defa bir araya geldik. Ben de onlarla birlikte sahaya adım attığım için çok mutluyum. Sizlerle de iyi ilişkilerimiz olması gerekiyor. Sizlere karşı açık olmamız gerekiyor. Bu çok önemli bir konu. Çünkü sizlerle konuşurken aynı zamanda taraftarlarımıza da bir şeyler sunuyoruz  Bu noktada iyi ilişkiler kurmak herkes için çok ehemmiyetli. Takımımızla özellikle ilk haftalar çalışmalarımız oldukça önemli olacak. Slovenya’da yapacağımız çalışmalarda esnasında da yine sizlerle sohbet etme ve sorularını cevaplama şansı bulacağım."

Abone Haber Özel: Alper Kınar

B0624B35 D1A5 4Fe0 Befa Abfef2E9710B

Editör: Haber Merkezi