Bayram Gölcük tarafından düzenlenen kahvaltı etkinliğine, Beyoğlu'ndaki Sivil Toplum Kuruluşları (STK), kanaat önderleri, akademisyenler ve iş insanları katıldı. 

Gölcük, kahvaltıda yaptığı konuşmada, Beyoğlu'nun tarihi ve kültürel değerlerini korumak ve geliştirmek için birlikte hareket etmenin önemini vurguladı. Ayrıca, Beyoğlu'nun ekonomik ve sosyal kalkınması için STK'lar, kanaat önderleri ve iş insanları arasında işbirliğinin hayati önem taşıdığını belirtti. Programda Taş Medrese kuşağının öncü isimleri, geçmişi yad eden bir birinden farklı özel hikayeler paylaştı.

1Ae50E2E 0B6B 4514 Bd6F 6D5D93C59E2E

Katılımcılar, kahvaltıda keyifli bir sohbet ortamında bir araya gelerek Beyoğlu'nun geçmişini, yaşanan güzel dostlukları ve ilçenin geleceği hakkında fikir alışverişinde bulundu. Etkinliğin, Beyoğlu'nun önemli isimlerini bir araya getirerek, samimi yeni arkadaşlıkların doğmasına ve gelişmesine önemli katkı sağlayacağı görüşü hakimdi.

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, yaralı polis memuru Adem Altun ile görüntülü görüştü KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, yaralı polis memuru Adem Altun ile görüntülü görüştü

Abone Haber Özel: Uğur Bağrıaçık

98F66E41 1Dda 4E3F 9781 C641B1A3Fea3

Editör: Haber Merkezi