Beşas Basketbol Takımı, İslam Bozkurt'u ‘İdari Menajer’ olarak kadrosuna kattı Beşas Basketbol Takımı, İslam Bozkurt'u ‘İdari Menajer’ olarak kadrosuna kattı

Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney, göreve geldiği ilk günden itibaren ilçedeki mahalleleri düzenli olarak ziyaret etmeye ve vatandaşları kendi semtlerinde dinlemeye devam ediyor. Bu akşam, Halıcıoğlu Mahallesi’nde gerçekleştirilen buluşma programında Başkan İnan Güney’e, belediye başkan yardımcıları ve ilgili kurum müdürleri de eşlik etti.

I M G 3503-1

Toplantıda vatandaşların sorunları tek tek ele alındı, çözüm önerileri üzerinde istişare yapıldı. Başkan Güney, toplantı sırasında yaptığı açıklamada, Beyoğlu’nun geleceğini birlikte inşa edeceklerini vurguladı ve şu ifadeleri kullandı: “Göreve geldiğimizden bu yana yaptığımız hizmetlerden rahatsız olanların, her türlü baskı, engelleme ve zorbalığına rağmen çalışmalarımıza devam ediyoruz. Vatandaşlarımıza hizmet etmemize kimse ket vuramayacaktır. Bu akşam Halıcıoğlu Mahallesi’nde komşularımızın sorunlarını dinledik, notlarımızı aldık. Projelerimiz de çözümlerimiz de hazır. Merak etmeyin, her şey Beyoğlu için.”

C6Fa63C0 Ab25 417F 9911 A47A404Ab382

Vatandaşlar, Halıcıoğlu Mahallesi’nin otopark, altyapı, çevre düzenlemesi, ulaşım gibi konularda yaşadığı sıkıntıları dile getirirken, belediyenin sunduğu hizmetler hakkında da geri bildirimde bulundu. Başkan Güney, çözüm odaklı yaklaşım sergileyerek sorunların kısa sürede giderileceğinin sözünü verdi. Toplantının oldukça verimli geçtiğini belirten Başkan Güney, “Vatandaşlarımızın taleplerini dinlemek ve onların önerileri doğrultusunda projeler geliştirmek bizim için çok önemli. Beyoğlu’nun her mahallesinde benzer toplantılar yaparak sorunlara yerinde çözüm üretiyoruz,” dedi. Programa, CHP Beyoğlu Belediye Meclis Grup Başkanvekili Erdoğan Horlu, Beyoğlu Belediye Başkan Yardımcıları Ömer Faruk Erkal, Ali Rıza Yakupoğlu, Şuayip Korkmaz, Eyüp Yıldırım, Halis Yeşilbaş, Elif Yıldırım, Beyoğlu Belediye Meclis Üyeleri Lütfü Akın, Turgay Şimşek ve CHP Beyoğlu İlçe Başkan Yardımcısı Cenk Bleda Haşhaş, CHP Beyoğlu İlçe Saymanı Eyüp Karabulut ile birlikte çok sayıda Halıcıoğlu sakini katılım gösterdi.

I M G 3498

Başkan Güney yine Halıcıoğlu ziyaretinde, Beyoğlu’ndaki 45 mahalle muhtarıyla da kapsamlı bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Halıcıoğlu Semt Konağı'nda yapılan etkinlikte mahalle muhtarı Bülent Akgün ve Beyoğlu Muhtarlar Derneği Başkanı Songül Öztunç katılımcı meslektaşlarına hassasiyetleri için teşekkürlerini paylaştı. Toplantı yaklaşık iki saat sürdü ve muhtarlar, mahalleleriyle ilgili taleplerini dile getirme fırsatı buldu. Başkan Güney, muhtarların geri bildirimlerini dikkatle dinleyerek, belediyenin bundan sonraki projelerinde muhtarlarla daha yakın işbirliği içinde çalışacaklarını ifade etti.

Abone Haber Özel: Sedat Kurt

B59D12Da 5Fec 40C6 B33A 8940C00Ca8D3

199B6661 Cb9D 42Bd 909C D7E86Eee1467

Dee0Df98 Be8F 49Dc B4F4 4804Ccf5C8C5

Editör: Sedat Kurt