Abone Haber'e özel yapılan röportajda Alper Kınar'a konuşan Taşdemir, geçmiş lig deneyimlerini paylaşarak, Süper Lig'te ilk sezonda ligde kalmayı başarılı bir sezon olarak değerlendirdiğini belirtti. Futbol severlerin merakla beklediği röportaj, Abone Haber'de yayında.

Erzincanlı Milli Sporcu Emre Sönmez, 'Fair Play Ödülü' ve madalyalarla göz doldurdu Erzincanlı Milli Sporcu Emre Sönmez, 'Fair Play Ödülü' ve madalyalarla göz doldurdu

İsmet Taşdemir Kimdir?

Taşdemir, 16 Ocak 1974 doğumlu Türk futbol antrenörü ve eski futbolcudur. Futbolculuk kariyerinde İstanbulspor, Ankaragücü, Mardinspor ve Türk Telekom gibi takımlarda oynadıktan sonra 2010 yılında aktif futbol hayatını sonlandırmıştır.

Teknik direktörlük kariyerine 2011 yılında Türk Telekomspor’da başladı. Sonraki yıllarda Sivasspor, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Kocaeli Birlikspor ve Ankaragücü gibi takımlarda görev aldı. Özellikle Ankaragücü’nü 2016-2017 sezonunda 2. Lig Kırmızı Grup’tan 1. Lig’e çıkarmasıyla dikkat çekti.

İsmet Taşdemir, 2021-2022 sezonunda Bodrum FK’yi 2. Lig’den 1. Lig’e çıkardı. 2023-2024 sezonu sonunda ise Bodrum FK’yı Süper Lig’e taşıyarak önemli bir başarıya imza attı. Antrenörlük kariyeri boyunca çeşitli takımlarda başarılı performanslar sergileyen Taşdemir, disiplinli ve stratejik yaklaşımıyla tanınmaktadır.

Halen Süper Lig’de mücadele eden Bodrum FK’nın teknik direktörlüğünü yapmaktadır.

I M G 8593

Abone Haber Özel: Alper Kınar

Editör: Haber Merkezi