AboneHaber Özel

AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram, ‘Fahri Doktora’ ünvanı için GAÜ'ye gidiyor

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), AK Parti Milletvekili Serkan Bayram'a fahri doktora ünvanı verecek. 2023-2024 akademik yılı mezuniyet töreninde Bayram'a bu ünvan takdim edilecek.

Abone Ol

Geçtiğimiz aylarda Avrupa Ekonomik Senatosu'nda (EES) fahri senatör seçilen Bayram, 40'ıncı eğitim yılını kutlayan GAÜ tarafından onurlandırılacak. Üniversite, bilim, teknoloji, sanat, kültür ve sosyal hayatın gelişmesine katkıda bulunan kişilere fahri doktora ünvanı veriyor.

Milletvekili Serkan Bayram, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu ve Marmara Üniversitesi'nde yüksek lisans yaptı. Kamu yönetimi ve sivil toplum kuruluşlarında başarılı görevler üstlendi. 2015 ve 2023 genel seçimlerinde AK Parti listesinden milletvekili seçilen Bayram, Erzincan ve İstanbul'u temsil ediyor.

Bayram'ın, "Buğday Tanesi" adlı film ve kitabında anlatılan mücadelesi nedeniyle Avrupa Ekonomik Senatosu tarafından fahri senatör unvanına layık görüldüğü belirtiliyor. Bayram, barış, insanlık ve engelliler için verdiği mücadeleyle tanınıyor.

7 Haziran Cuma günü gerçekleşecek mezuniyet töreninde Serkan Bayram'a fahri doktora ünvanı takdim edilecek. Bayram'ın bu amaçla Kuzey Kıbrıs'a geleceği öğrenildi.

Abone Haber: Sedat Kurt

{ "vars": { "account": "G-BVBXRHTL2Y" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }