AboneHaber Özel

Abone Haber’den polis memurlarına destek ziyareti

Abone Haber Mardin İl Temsilcisi Mehmet Karaboğa, son dönemde artan polis memurlarına yönelik saldırılara karşı emniyet teşkilatına moral ziyaretinde bulundu. Ziyaret kapsamında Kızıltepe’de görev yapan polis personeline kırmızı gül dağıtarak destek mesajı verdi.

Abone Ol

Abone Haber Mardin İl Temsilcisi Mehmet Karaboğa, Kızıltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü birimlerine yaptığı destek ziyaretinde, polislerin fedakârca çalışmalarına vurgu yaparak, “Tüm olumsuzluklara rağmen polisimizin her zaman yanında olduğumuzu göstermek istedik. Bu ziyareti, onların moralini yüksek tutmak ve yalnız olmadıklarını hissettirmek amacıyla gerçekleştirdik” dedi.

Abone Haber Genel Yayın Yönetmeni Sedat Kurt da konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Emniyet teşkilatımız, ülkenin huzur ve güvenliğini sağlamak için gerektiğinde canını ortaya koyan kahramanlardan oluşuyor. Onların her zaman destekçisiyiz” ifadelerini kullandı.

Ziyaretin, son dönemde polis memurlarına yönelik gerçekleşen sözlü ve fiziki saldırılara karşı moral desteği sağlamak amacı taşıdığı belirtildi. Abone Haber ekibi, emniyet güçlerinin zor şartlarda gösterdiği özveriyi her zaman takdir ettiklerini ve yanlarında olduklarını bir kez daha dile getirdi.

Abone Haber Özel: Mehmet Karaboğa



{ "vars": { "account": "G-BVBXRHTL2Y" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }