Abone Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sedat Kurt, SİNDEF Genel Başkanı Hasan Dalkıran’a, İBB Sivil Toplum Kuruluşları Koordinatörü ve İPA Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanması dolayısıyla hayırlı olsun nezaketinde bulundu.

Hasan Dalkıran, SİNDEF’teki liderliği süresince birçok projeyi hayata geçirerek hemşerileri ve Esenler’deki siyasi çalışmalarıyla dikkat çekti. CHP Esenler Belediye Başkanı olarak ilçede önemli izler bırakmış bir politikacı olarak tanınıyor. Dalkıran, yalnızca sivil toplum alanında değil, aynı zamanda aile şirketlerinin yönetiminde de aktif rol üstleniyor.

2318Fc07 73C9 495A Be4F 58579Df19887

Dalkıran, ziyaret sırasında vatandaşların eşit haklara ulaşmasının önceliği olduğunu vurguladı. Ülkenin kaynaklarının etkin bir şekilde kullanılması gerektiğine inandığını belirten Dalkıran, liyakatli bireylerin sorumluluk almasının önemine değindi. Çalışma arkadaşlarını bu yönde motive etmeye çabaladığını ifade etti.

İstanbul’dan doktorlar, Hatay’daki meslektaşlarına destek için bir araya geldi İstanbul’dan doktorlar, Hatay’daki meslektaşlarına destek için bir araya geldi

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dalkıran, "Önceliğimiz kalbi temiz tüm yurttaşlarımızdır. Hepsine selamlarımı iletiyorum" dedi. Bu ziyaret, Dalkıran’ın yeni görevindeki kararlılığını ve toplum odaklı yaklaşımını bir kez daha gözler önüne serdi.

Gazetemiz adına yayın yönetmenimiz Sedat Kurt, Hasan Dalkıran'a başarı dileklerini paylaşıp, sivil toplum ve siyaset hayatındaki örnek çalışmaları adına teşekkürlerini iletti.

Abone Haber Özel: Güldeniz Dündar

Editör: Güldeniz Dündar