Azizoğlu Gayrimenkul’den kadın dostu konut projesi: “Central Bahçelievler” Azizoğlu Gayrimenkul’den kadın dostu konut projesi: “Central Bahçelievler”

Yerel yönetimlerin ilk halkası olarak vatandaşlarla devlet arasında güçlü bir köprü kuran muhtarlar, mahallelerin nabzını tutarak halkın sorunlarına en hızlı şekilde çözüm sunmaktadır.

Abone Haber genel yayın yönetmeni Sedat Kurt, 'Muhtarlar Günü' için paylaştığı kutlama mesajında; "Toplumun huzur ve refahı için gece gündüz demeden çalışan tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum. Sorunların tespitinde ve ihtiyaçların karşılanmasında üstlendikleri kritik rol, yerel yönetim anlayışının vazgeçilmez bir parçasıdır." ifadesinde bulundu.

Abone Haber ailesi olarak başta kadın muhtarlarımız olmak üzere, bu kutsal görevi yürüten tüm muhtarlarımızı saygı ve sevgiyle selamlıyoruz. Milletimizin daha güçlü ve dayanışma içinde olmasına katkı sunan muhtarlarımızın yanında olmaya, onların sesini duyurmaya devam edeceğiz.

2E720Fde B9D7 487F B6E7 B589B5A161A2Beyoğlu Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Melis Kaplangı - Abone Haber GYY Sedat Kurt - Beyoğlu Tomtom Mahalle Muhtarı Songül Öztunç (Fotoğraf soldan sağa)

Beyoğlu Tomtom Mahalle Muhtarı ve Beyoğlu Muhtarlar Dernek Başkanı Songül Öztunç nezdinde Türkiye'deki tüm muhtarların 'Muhtarlar Günü'nü kutluyoruz. Demokrasimizin temel taşları olan muhtarlarımıza şükranlarımızı sunar, görevlerinde başarılar dileriz.

Abone Haber Özel: Güldeniz Dündar

Editör: Güldeniz Dündar